duminică, 17 ianuarie 2016

Recenzie nymphette_dark99 de Cristina Nemerovschi


Produs publicat în 2015 de editura Herg Benet
Data apariției: Februarie 2015

Gen: Beletristică
Colecția Cărțile Arven
Format: 107 x 178
Tip coperta: Broșată
Număr pagini: 320

"Am 13 ani și 4 luni. În ghiozdanul meu nu găsești bomboane pe băț, nu îmi prind părul cu bentiță, nu port pantofi cu baretă și nici rochițe albe. Fac sex pentru că e fun. Îmi testez limitele și nimic din ceea ce ai putea bănuii despre mine nu e adevărat. Mă cheamă Vicky. Ai grijă să nu îmi spui Victoria, port un cutter cu mine tot timpul."  Vicky, o adolescentă de 13 ani, are o noapte la dispoziție pentru a ajunge în București, unde a doua zi este petrecerea de majorat a iubitului ei, Dev.
        Cuprinsă de gânduri și trăiri interioare, aceasta participă la o serie de evenimente care-i completează personalitatea ageră și modul de gândire. 
Cristina Nemerovschi, rebela literaturii contemporane, ne surprinde cu un roman plin de umor și întâmplări tipic românești. Relațiile dintre anumite personaje, denotă faptul că atitudinea ce definește personalitatea lor e bine revizuită de autoare, arătând astfel o altă față a literaturii care promovează scrisul fără "perdea". Cristina a răspuns la câteva întrebări într-un videoclip postat de autoarea Lavinia Călina în care spunea că personajele în care se regăsește cel mai mult sunt Vicky din Nymphette_dark99 și M. din Sânge Satanic, romanul de debut al autoarei. Acest răspuns m-a pus un pic pe gânduri și nu pot decât să remarc faptul că viața autoarei, până la vârsta de 35 ani, a fost extraordinar activă, aceasta mai relatând că a folosit o parte din întâmplările trăite de ea în cele 12 cărți pe care le-a scris până acum. 


După cum spuneam, Vicky, adolescenta de 13 ani, trebuie să ajungă la majoratul iubitului ei Dev. Aceasta face autostopul și la un moment dat oprește un TIR condus de un bărbat. El îi propune o partidă de sex în pădure iar ea acceptă fără nici-o ezitare. 
În timpul actului sexual, lucrurile se complică iar Vicky  e nevoită să fugă și să găsească o altă mașină ca să se întoarcă în București. Ea etichetează personajele cu care se mai întâlnește pe parcursul operei și stabilește diferite relații cu fiecare dintre ele. 
Dacă ajunge sau nu la majoratul lui Dev, veți afla doar dacă citiți romanul!



"Live fast, die young, bad girls do it well.  "


Poate fi comandată de pe site-ul editurii Herg Benet, librăria online Libris și Elefant.ro.

Rating-ul pe care-l dau acestei cărți este de 5\5 ursuleți.
Vă recomand cu mare drag această carte!
 


Powered By Blogger

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *