joi, 21 aprilie 2016

Book Haul Aprilie 2016

Salut! Ce mai citiți ?

De curând s-a deschis la mine-n oraș o librărie foarte mișto, Casa Cărților se numește și până azi nu am avut ocazia să intru. Dacă sunteți din Slobozia, bănuiesc că știți de promoția cărților Humanitas. Cumperi două cărți și beneficiezi de reducere 99% la o carte aleasă de tine. Practic primești una
gratis. Vă recomand cu drag să mergeți!
Deci, astăzi am intrat și eu acolo, având în plan să-mi cumpăr maxim 2 cărți. Mda. După cum se vede în poza de jos, mi-am luat 4. Sunt un bookaholic, știu! =D


Prima carte pe care am achiziționato a fost Maestrul și Margareta de Mihail Bulgakov. Eu nu am citit până acum clasici și deja am început să mă satur de cărțile younadult, care sunt la fel toate. Sper să-mi placă și o să urmeze și recenzia ei în curând.


A doua a carte este M-am hotărât să devin prost de Martin Page. Am auzit că este o carte foarte amuzantă și nu are mai mult de 150 de pagini. Presupun că o voi citi într-o după amiază de vacanță.

A treia carte este O mie de Cocori de Yasunari Kawabata. De cartea asta am auzit de la Simona de la Secretele Cărților. Știu despre ea că a luat Premiul Nobel pentru literatură și că dezbate o temă foarte interesantă pentru mine, și anume, ceaiul.

Ultima carte am primit-o gratis și chiar am început s-o citesc. Este vorba de Cea mai frumoasă carte din lume de Eric Emmanuel Schmitt. Inițial am vrut să iau Oscar și Tanti Roz însă nu a fost pe stoc. Am citit deja două povestiri din cartea asta minunată și nu pot să spun decât că e perfectă pentru perioadele de reading slump.

Voi ce cărți v-ați mai luat ? Aștept părerile voastre despre aceste cărți în comentarii, dacă le-ați citit și nu uitați să mergeți la librăria Casa Cărților, dacă sunteți din Slobozia.

Un comentariu:

  1. Ce de cărți frumoase! Abia aștept să văd cum ți s-a părut "M-am hotărât să devin prost"; și eu vreau să o citesc. :D
    Deși n-are nicio legătură cu postarea, te felicit pentru blog! Abia acum l-am descoperit și trebuie să recunosc că îmi place la nebunie aspectul, mai ales titlul și cum pui la recenzii sinopsis-ul și toate cele. Succes în continuare! >:D<
    Te aștept și pe blogul meu: http://thoughts-about-books.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *