vineri, 24 iunie 2016

Ediția a doua a Clubului de Lectură de la Casa Cărților Slobozia- Miss Peregrine de Ransom Riggs

Ești cititor, ești pasionat? Perfect! Casa Cărților Slobozia  te invită să participi la cea de-a doua întâlnire a Clubului de Lectură.
Află despre cele mai recente apariții editoriale, schimbă păreri sau povestește și recomandă cărțile care ți-au plăcut și te-au inspirat.
În plus, putem să dezbatem tendințele în literatură și astfel să ne cunoaștem din ce în ce mai bine.
Joi, 30 iunie la ora 16 are loc a doua ediție a Clubului de Lectură, în care vom discuta despre cartea Miss Peregrine de Ransom Riggs.

Sinopsis :

O INSULĂ MISTERIOASĂ
UN ORFELINAT ABANDONAT
O STRANIE COLECȚIE DE FOTOGRAFII


O tragedie îl aruncă pe tânărul Jacob, în vârstă de doar șaisprezece ani, pe o insulă izolată. Aici descoperă ruinele căminului "pentru copii deosebiți" al domnișoarei Peregrine. Pe măsură ce Jacob înaintează pe holurile și prin dormitoarele părăsite, își dă seama că cei care s-au adăpostit cândva acolo au fost mai mult decât deosebiți. Poate nu întâmplător au fost trimiși într-un loc uitat de lume. Și, oricât de bizar ar suna, ar putea fi încă în viață. Un roman fascinant, ilustrat cu fotografii tulburătoare, care-i va încânta pe adulți, pe tineri și pe toți cei care vor să se bucure de o aventură în lumea umbrelor.


Voi fi și eu prezent la fiecare întâlnire a Clubului de Lectură și sper să fim din ce în ce mai mulți!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *