vineri, 26 februarie 2016

Flash-uri din sens opus de Marian Godină

Primăvara înfloresc cărțile! Luna martie ne aduce surprize în materie de cărți și chiar de pe data de 1, puteți comanda romanul Flash-uri din sens opus de Marian Godină. Acest titlu este disponibil la precomandă pe site-ul Libris.Ro  la prețul de 29 de lei

 A devenit cunoscut datorită textelor cu haz de pe Facebook ce prezintă întâmplări din viața de polițist rutier și a reușit să schimbe imaginea breslei sale. "Flash-uri din sens opus" reprezintă volumul de debut al lui Marian Godină, care trece de la uniformă la condei, devenind autor cu acte în regulă. O carte actuală și amuzantă care se citește cu sufletul la gură: momente din viaţa de zi cu zi în care deseori te regăsești, povestiri cu tâlc, personaje savuroase și memorabile întâlnite în trafic, limbaj autentic presărat cu (auto)ironie și umor cât cuprinde. Este cartea pe care nu te poți abține să nu o recomanzi unui prieten după ce o citești.
 Mi-ar plăcea să citesc și eu această carte, așa că mi-o voi achiziționa cât de curând.  


2 comentarii:

  1. Interesant ! Eu nu am citit cartea dar tu m-ai făcut curioasă. :)

    Aștept și-o recenzie la ea, ca să mă convingi întru totul s-o citesc. :))
    Mult succes în continuare... Cristian ? Panda ? Corectează-mă, zi ce apelativ să folosesc ! :))) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Poți să-mi spui Cristian și dacă vrei să citești recenzia pe care o voi scrie acestei cărți, te rog să mă urmărești introducând adresa de email în partea dreaptă a ecranului.

    RăspundețiȘtergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *